Om Oss

Seiersten RC Bane ble bygget på dugnad høsten 2011. Banen har kommet i stand ved hjelp av ildsjeler i lokalmiljøet og en stor velvillighet fra Frogn Kommune til å støtte opp om det som kalles uorganiserte aktiviteter.

RC banen driftes for, og av, de aktive brukerne. Derfor er banen også åpen for alle som har lyst til å prøve. Det er ingen åpningstider – banen er alltid åpen, men det er kjøreforbud når det pågår større arrangementer på idretts-stadion. De få reglene som finnes (som også er på oppslag ved banen) går stort sett ut på sikkerhet for førere og tilskuere.

Historien vår:

Våren 2011 ble det brukt mye tid av ildsjeler, og ikke minst av Frogn kommune, på å finne ett egnet sted for RC- banen. Flere områder ble vurdert, mange av dem med gode muligheter til å bygge bane, men sent på sommeren endte vi opp på baksiden av Frognhallen. En stort mer sentral plassering kunne vi ikke få, særlig i forhold til de yngste brukerne som ikke kjører egen 1/1 bil.

Bygging

Drøbak RC bane bygging. Dugnad

Første dugnad på banen

I slutten av august 2011 fikk vi endelig klarsignal til å starte byggingen. Det tok ikke mer enn to uker før det var samlet en stor nok gjeng til å ha første dugnad og den 8. september var det tid for vår første dugnad. Ut fra oppmøtet den første kvelden var det ikke tvil om at dette var ett tiltak som var etterlengtet. Fra første dugnadskveld til banen var kjørbar tok det ikke mange ukene.

Bygging av RC Bane Seiersten

Bra oppmøte, både unge og voksne

Åpning av BanenDen 16. oktober var det tid for den formelle og offisielle åpningen av Seiersten RC bane. Dugnadsgjengen la mye arbeid i at det skulle bli en dag flott dag, både for førere og tilskuere. Kommunen stilte med pølser, Mammaene bakte kaker, Seiersten Skole kom med griller og avisene ga oss positiv forhåndsomtale. Været var også på vår side den dagen, sol fra skyfrihimmel og publikum strømmet til. Og åpningen ble akkurat slik vi ønsket den skulle være. Mye kjøring, mye action og mye publikum.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Etter åpningen mente vi at vi hadde Seiersten RC Bane, versjon 1.0. Det var mye mer som var planlagt, men så sent på høsten ble det prioritert kjøring. Og utover høsten ble det mye kjøring, alle ventet snø ”nårsomhelst” så det gjaldt å få brukt banen før det ble for kaldt. Men litt oppgradering fikk vi til på senhøsten, så vi er nå nærmere versjon 1.4. Resten er planlagt utover våren, men banen er blitt flott slik den står i dag.

Reklame

Én kommentar på “Om Oss

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..